به گزارش سرویس طراحی صنعتی آفام نیوز، از بدو تولد، ما درگیر دنیای زشت و زیبا می شویم و این درگیری تا لحظه مرگ، ما را همراهی می کند، نشیب ها و فراز هایی در زندگی ، بعد صفر یا همان احساسمان را دستخوش تغییراتی می کنند که همه اینها در قالب زندگی و عمر ما جای میگیرند. عمیق ترین مضمون فلسفه هنر، تجربه ناب آفریدن چیزی از جنس هیچ است. دنیای هیچ، در هیچ بودن خودش دارای تمامیت است، وقتی آفریننده ای در این هیچ، در پی امکانی به جستجو می پردازد، نظم مسلط را دچار اغتشاش می کند. این ساختار تازه، نمودی از بحران، بی نظمی و یا اغتشاش نیست، بلکه حرکت به سوی سطحی بالاتر از نظم است.
در بهم خوردن نظم فرصتی نهفته است، فرصتی برای رشد و تغییر، فرصتی برای ایجاد یک نظم تازه و یک اثر جدید. در مجموعه چهارچوب نیلی ساختار و نظم متداول نقاشی در هم شکسته و بینشی جدید برای درک کامل تر هنر ارائه می گردد. در این تغییر ساختار، بعدی پنهان آشکار می گردد.رنه مگریت در جایی بیان میکند که” هرچیز که ما میبینیم ،خود چیز دیگری را پنهان میکند، ما همیشه میخواهیم آنچه را که میبینیم و چیزی را که نمیبینیم را با هم ببینیم، اما این امکان وجود ندارد. و در نظام کلی فلسفه هگل، هنر به همراه دین و فلسفه عظیم ترین نمود تجلی حقیقت است. در فلسفه شیخ اشراق نور امری بسیط بوده و خود ذاتا ظاهر است، لذا حقیقتش عین ظهور است. پس از آشکارترین پدیده ها و بی نیاز از تعریف است و خود موجب ظهور غیر خود نیز میگردد. چهارچوب نیلی با الهام از نظمی مطلق در بی نظمی و با تاکید بر نور حقیقت و فلسفه زندگی سعی بر بوجود آوردن نظریه و راهکاری برای بر هم زدن نظم کلی متعارف هنر و نمایاندن جنبه هایی پنهان از زندگی است.
نیما صفدریان کیست؟
وی متولد ۱۳۶۵در شهر اصفهان، شهر ذوغ و هنر سنتی چشم به جهان گشود. وی تحصیلات خود را در رشته های آکادمیک معماری و طراحی صنعتی ادامه داد و نیم نگاهی به هنر ذوغی نقاشی، هنر زادگاهش داشته است. صفدریان با شرکت در بیش از ۱۰نمایشگاه گروهی در اصفهان و تهران و همچنین موسس گروه نقاشی طره در اصفهان در سال ۱۳۹۰ و برگزاری ۳ نمایشگاه گروهی کیوریتور نمایشگاه سورئالیسم و شعر در سال ۹۵ در گالری نگاه نو در اصفهان و ۸سال سابقه تدریس در آموزشگاههای اصفهان، نوازنده و عضو گروه موسیقی کابوک و شرکت در چند کنسرت و اجرا در اصفهان میباشد.
گشایش عمومی
شنبه ۱۵ اردیبهشت الی ۱۹ ساعت ۱۶-۲۰
زمان: ۱۵ الی ۱۹ اردیبهشت ساعت ۱۶-۲۰
آدرس: چهار راه ولیعصر, ضلع جنوبی پارک دانشجو, کوچه شیرزاد شرقی,نگارخانه شیث
راهت به هنر هر چه رهاتر باشد
با رهرو روح آشنا تر باشد
زان پنجره شگرف چون در نگری
آن لحظه خدا نیز خداتر باشد
م.سرشک
کد خبر: ۹۷۰۲۱۱۰۰۲۱