به گزارش سرویس طراحی گرافیک آفام نیوز، کتاب طراح موفق نوشتهی سید محمدرضا قلعه نوی، مناسب برای طراحان تازه کاری است که تجربهی کافی در بازار کار ندارند یا در سطح متوسط هستند و میخواهند حرفهای شوند. اگر شما در اول راه طراحی باشید شاید سوال شما این باشد که چطور و از کجا باید طراحی را شروع کنید؟ با مطالعهی این اثر، تمامی هنرمندان و دیزاینرها میتوانند تا جایی پیش بروند که تمامی محصولات هنری خود را بفروشند. نویسندهی این کتاب، طراح گرافیک و تصویرگر است و حوزهی تخصصی فعالیت او طراحی رابط کاربری میباشد.
اگر انسان به دنبال علاقه و استعداد خود برود قطعا موفقتر خواهد بود، چون از کار و تلاش برای آن کار خسته نخواهد شد. پیدا کردن علاقه و استعداد یک کار دشوار است، اما برای پیدا کردن آن هیچ راهی جز امتحان و آموزش آن کاری که فکر میکنید به آن علاقه دارید نیست.
اگر به گرافیک دیجیتال علاقه دارید و میخواهید یادگیری آن را شروع کنید، نویسنده در این اثر به شما پیشنهاد میدهد که اول کلاس طراحی بروید و آنجا با طراحی دستی آشنایی پیدا کنید، در مرحلهی بعد یک نرمافزار را برای آموزش دیدن انتخاب نمایید. قبل از انتخاب نرمافزار از افراد حرفهای که سالهاست در این حوزه سابقه دارند مشاوره بگیرید. طوری هدفگذاری کنید که روزی یک قدم برای هدفتان بردارید و تا زمانی که به آن نرسیدید دست از تلاش نکشید.
در هنرهای تجسمی، طراحی یا به صورت یک اثر مستقل یا به عنوان پیش طرح برای یک اثر هنری انجام میگیرد که در این صورت طرح مقدماتی نیز محسوب میشود. طراحی دو حوزهی کلی دارد: یکی drawing که شامل برداشتهای شخصی، احساسات فیالبداهه و تجربههای آزاد طراح از موضوعات گوناگون با بیان مستقل و به روشهای متنوع است و دیگری design میباشد که شامل مراحل ترکیب عناصر بصری و فضا بر پایهی اصول طرح برای مخاطبی معین میشود؛ مانند رشتههای طراحی صنعتی، طراحی لباس، طراحی گرافیک و طراحی داخلی.
اولین دلیل خرید نیاز است، یعنی مشتری شما به چیزی نیاز دارد که شما آن را ارائه میدهید. مهمترین دلیل خرید همین است نیاز مشتری. بیشتر مشتریها از نیاز خود آگاه هستند و اگر شما اعتبار خوبی در بازار داشته باشید به سراغ شما میآیند. اما بعضی از مشتریان هستند، که آگاهی به نیاز خود ندارد که شما به عنوان فروشنده وظیفه دارید آنها را با دلایل درست آگاه کنید.
شما به عنوان فروشنده باید مشاور خوبی باشید، یعنی باید مشتری را راهنمایی کنید نه این که فقط به فروش خود فکر کنید. برای مشتریهای خود ارزش قائل شوید و برای پاسخ دادن به سوالات آنها و کمک به آنها زمان بگذارید. در بدترین حالت بعد از کلی مشاوره و زمان گذاشتن برای مشاوره مشتری نهایتاً میگوید: خیلی ممنونم من نیازی به این محصول ندارم. اگر این حرف را شنیدید ناراحت یا عصبانی نشوید، شما برای مشاورهای که دادهاید برای خود یک تبلیغاتچی استخدام کردهاید.
کد خبر: ۹۸۱۱۰۲۰۳۰۵