به گزارش سرویس معماری آفام نیوز، در حاشیه برگزاری چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری کنفرانس بین المللی دیزاین (تعامل طراحی صنعتی و معماری داخلی) ۱۳۹۶ به سراغ رئیس همایش، آقای دکتر عبدالرضا محسنی، مدرس و عضو هیات علمی دانشگاه معماری پارس و همچنین رئیس جامعه مهندسان معماری داخلی ایران رفتیم تا با گفتگویی صمیمانه الزامات شرکت در این رویداد بین المللی را با خوانندگان و دنبال کنندگان این دست رویدادها را بشنویم.
در ابتدا از ایشان درباره اینکه این کنفرانس برای چه قشری مناسب است سوال شد؟
به نظر بنده، امروزه طراحی (دیزاین) براساس روش زندگی با مواردی روبروست که رسیدن به پایان فرایند طراحی مستلزم دستیابی به روشهایی میباشد که هماهنگ با دانش و تکنولوژی نوین روز دنیا خواهد بود. از این رو کلیه دانش پژوهان در رشته هایی که ارتباط با طراحی(دیزاین) دارند مخاطب این رویداد (کنفرانس) میباشند، به خصوص معماران داخلی، معماران و طراحان صنعتی.
به نظر شما رویکرد اصلی و فرعی این کنفرانس چیست؟
رویکرد اصلی کنفرانس، نگاه دانش محور بر اساس تکنولوژی برتر روز دنیا و رویکردهای فرعی آن، تعامل و دستیابی به روشهای اجرایی آن میباشد.
آیا در این کنفرانس جنبه های صنعتی را در نظر میگیرد؟
قطعا، در هر صورت هرآیند منجر به دستیابی انسان ها نیاز به تحلیل و روشها نزدیک بر ساخت را دارد، لذا پشنوانه صنعت، طراحی و پشتوانه طراحی، ساخت صنعتی است.
چرا معماری داخلی باید با طراحی صنعتی تعامل داشته باشد؟
اصول طراحی بر اساس نیاز انسان میباشد. از وسایل اولیه مورد لزوم تا آسایش نهایی، از این رو بر اساس نیاز انسان شکل اولیه دستیابی به کالا و اجناس مورد نیاز، مستلزم طراحی در بستر زندگی و اجرای آن بر اساس ارگونومی صحیح میباشد. تعامل بین این جریان اصلی زندگی، یعنی معماری داخلی و طراحی صنعتی اجتناب ناپذیر خواهد بود.
چه دستاوردهایی برای کنفرانس مورد نظر است؟
رسیدن به اهداف کنفرانس که روش زندگی بهتر و دستاوردهای موجود در بستر زمان و برنامه ریزی برای آینده یعنی روش زندگی بهتر است، از اهداف مهم این کنفرانس میباشد.
آیا رویدادهای مشابه به هر دو رشته معماری داخلی و طراحی صنعتی کمک میکند؟
قطعا بله، بررسی ارتباط بین این دو رشته در جریان های مختلف دانشگاهی و مراکز صنعتی، مجموعه ای از اطلاعات کم نظیر و راهگشا را برای رسیدن به اهداف در روش زندگی بهتر را فراهم خواهد کرد.
آیا این کنفرانس در سالهای آینده نیز برپا خواهد شد؟
ادامه اجرای کنفرانس در سالهای آینده بستگی به هماهنگی های لازم از طرف جریانهای فکری و پژوهشی ذینفع در جامعه را دارا میباشد که امیدوار هستیم با تلاش به این راه دست یابیم.
کد خبر: ۹۶۰۷۲۹۱۰۰۲۲