style

روزخبر
رویدادها
علم و تکنولوژی
کتاب و مجله
بازی ویدئویی
سبک زندگی
ویدئو خبر
English News
۷ روش برای استفاده از پوست سیب که نمی‌دانستید

۷ روش برای استفاده از پوست سیب که نمی‌دانستید

26 شهریور 1399 | 11:55
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
۷ روش برای استفاده از پوست سیب که نمی‌دانستید

سیب میوه‌ی خوشمزه‌ای است که در تمام فصل‌ها به انواع مختلفی از آن دسترسی داریم. طعم شیرین و عطر لطیف این میوه آن را محبوب همه کرده است و در شیرینی‌های مختلف هم از آن استفاده می‌کنند. حتما تجربه‌ی خوردن یک پای سیب دارچینی خوشمزه را همراه با چای داغ، در بعدازظهر زمستانی دارید. این میوه طعم بهشت می‌دهد. اما یک موضوع در این میان وجود دارد که کمتر به آن توجه شده است، پوست سیب! برای تهیه‌ی مربا، کمپوت یا شیرینی پوست میوه‌ی سیب را جدا کرده و از بافت نرم آن استفاده می‌کنیم. اینجاست که پوست خوش عطر و رنگ این میوه همیشه راهی سطل زباله می‌شود.

۱. چیپس دارچینی

۲. دمنوش آرامش‌بخش

۳. اسموتی

۴. تزئین سالاد

۵. سرکه‌ی سیب

۶. پنکیک و کیک

۷. تمیز کردن ظرف‌های آلومینیومی

مطالب مرتبط