english

روزخبر
رویدادها
علم و تکنولوژی
کتاب و مجله
بازی ویدئویی
سبک زندگی
ویدئو خبر
English News
Anna and Eugeni bach attaches large frame canopy to country home in Spain

Anna and Eugeni bach attaches large frame canopy to country home in Spain

28 آبان 1396 | 5:46
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقه
Anna and Eugeni bach attaches large frame canopy to country home in Spain

According to Architecture Report Afam News, The ‘MMMMMS house’ by barcelona-based architects anna and eugeni bach is a residence located in rural camallera in girona, spain. the location’s building regulations specify that new architecture should embody similar characteristics existing in traditional rural houses such as the stone cladding, sloped tiled roofs.

the exterior space is under a canopy, which offers shade, views, and a central space for the house.

the distinctive feature of the property is the archetypal steel frame that extends and vanishes from the house itself to form a canopy over the large outdoor patio area. anna and eugeni bach’s response aimed to seek an alternative technique to realize a scheme that wouldn’t directly copy the existing farmhouses. instead, the home looks for another type of a relationship to the countryside, making a connection to the farm storage around the area.

brick, concrete, timber are mixed to created the warehouse-like interiorthe layout is influenced by a warehouse, this has lead to the creation of a large volume in which smaller units are placed to offer intimacy. bedrooms, kitchen and bathrooms are placed in ‘boxes’ inside the ‘storage’. between these, crossed views and circulations offer direct relationships to the landscape around the house. with high ceilings and plenty of natural light, the circulation space can be read as an exterior space, while the boxes, are places for being ‘inside’. the height of the common spaces, and their direct relationship with the outside, instills a feeling of being in an open space.

a large volume has been established in which smaller units are placed to offer intimacy.

cross ventilation occurs via small openings in the façades and north-oriented skylights.

the rainwater is collected under an underground water tank, which provides grey water for the garden and toilets.

the architects tried to use different techniques to follow local regulations of the rural area.

مطالب مرتبط